Appelcake - DIY
908735
DIY - Appel en kaneelcake!
Een klassieker die altijd scoort, zeker tijdens koude winterdagen! Uiteraard nog veel lekkerder met een heerlijk tasje koffie of thee erbij. De ingrediënten zitten verpakt in een mooie fles die je kan hergebruiken, waardoor het ook een mooi geschenkje is. Appel-kaneel cake is altijd lekker bij de koffie en thee.
Bereidingswijzen
1. Verwarm de oven voor op 180°C
2. Mix de eieren met de boter. Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe aan het mengsel. Mix het geheel totdat het goed gemengd is en schep het in een ingevet of met bakpapier bekleed cakeblik.
3. Zet het blik 60 minuten in het midden van de oven. Controleer de cake tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is de cake klaar!
Vegan?
Vervang de boter voor een gelijke hoeveelheid margarine en de eieren voor een papje van chiazaad. 1 eetlepel chia geweekt in 3 eetlepels water staat gelijk aan 1 ei.
Eigenschappen
- 908735