Glühwein cake in zakje van Pineut
Wat is het ultieme dessertje tijdens koude winterdagen? Inderdaadn glühweincake! Dankzij deze dezelfde kruidenmelange die we in onze drankjes gebruiken, is deze spectaculaire cake een absolute wintertopper. De kruiden in combinatie met de sinaasappel maken van deze doe-het-lekker-zelf cake een ware hit.
Door de leuke verpakking is het een ideaal eindejaarsgeschenkje.
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven op 160°C
- Leeg de inhoud van het zakje in een kom en voeg 180g boter en 4 eieren toe. Mix het geheel tot een egale massa en giet het in een ingevet cakeblik.
- Zet het blik +-60 minuten in het midden van de oven. Controleer de cake tussen-tijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is de cake klaar!
Let op! De aangegeven baktijd is een richtlijn en kan per oven verschillen.
Eigenschappen
- 908730