Carlos Koffie op uw bedrijf?

Wij bij Carlos koffie stemmen koffie en koffiemachines af op uw onderneming!
Of het nu gaat voor een all-in pakket met koffiebonen, koffiemachine en de bijhorende accessoires, of enkel gemalen koffie.

 Bij ons kan u terecht voor zowel grote als kleine bedrijven. Wij begeleiden u bij het keuzeproces van zowel de koffie als de koffiemachine. Zo bent u zeker dat u het geschikte toestel voor uw noden koopt.

Wilt u een 100% eerlijke en milieuvriendelijke koffie schenken? Ook daarvoor kan u bij ons aankloppen. We werken enkel met Rainforest Alliance gecertifieerde koffies of Biologisch geteelde koffies. Zo kan u op uw twee oren slapen.

Ook onze 85 soorten thee kunnen uw personeelsleden of klanten zeker bekoren. Lekkere koffie begint bij de basis. Het zorgvuldig uitkiezen van de juiste koffiebonen en het mengen van de koffies zorgt voor een uitzonderlijke blend die perfect past bij uw bedrijf. 

 Wist u dat koffie en thee 100% fiscaal aftrekbaar is? Een ideale opportuniteit om uw medewerkers te belonen voor een geslaagd project!
 
Als ondernemer werkt u vaak lange dagen. U wilt zeker zijn dat de koffiemachine u niet in de steek laat. Daarom bieden we enkel de beste koffiemachines aan met onderhoudscontracten, zo bent u zeker van een continue perfecte werking.
Zoekt u een machine met een leasingcontract of koopt u liever? Vraag zeker naar de gepersonaliseerde oplossingen voor uw zaak.  

Vraag nu uw proefpakket aan!