Hebben jullie kwaliteitslabels voor jullie producten?

We kregen eind 2023 het Handmade in Belgium label. Dit label wordt enkel gegeven aan ondernemers die hun producten op ambachtelijke wijze maken.

Met welke betaalprovider werken jullie?We werken met Mollie om onze klanten op een zo makkelijk mogelijke manier te kunnen laten betalen.

Ik ben niet tevreden over mijn aangekochte product, welke stappen neem ik?

We horen graag wat er misgelopen is. Kan je ons een mailtje sturen naar bo@carloskoffie.be? Zo bekijken we samen hoe we jouw probleem kunnen oplossen.

Hoeveel bedragen de verzendingskosten?

Een standaard verzending kost €5.30. Wanneer je een bestelling plaatst die meer kost dan €65, dan verzenden we je pakje gratis. Je kan ook altijd bij ons komen afhalen, uiteraard kosteloos.

Wanneer kan ik mijn bestelling ophalen?

Meestal kan dit nog de dag zelf, indien je de bestelling voor 14h ‘s middags hebt geplaatst. Wij sturen je een mailtje vanaf je producten verpakt zijn.

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Als je voor 14h je bestelling plaatst, brengen we het nog die dag naar een postpunt van bpost. Meestal heb je het de dag erna.

Hoe contacteer ik jullie?

Je kan ons contacteren via mail op info@carloskoffie.be of je kan bellen op 0474/088116. Stuur je liever een berichtje op facebook of instagram, kan dit ook zeker. Ons adres is Steenkaaistraat 9, 9200 Dendermonde

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, alle prijzen zijn inclusief BTW en in euro

Is het veilig om mijn gegevens in te vullen?

Ja, wanneer u een bestelling plaatst, worden uw gegevens niet doorgegeven aan derden. De Wet GDPR is hierop van toepassing.

Wil je graag een zakelijke bestelling plaatsen?

Stuur voor een persoonlijke offerte, een mailtje naar info@carloskoffie.be

Hoe kan ik mijn koffie zo lang mogelijk vers houden?

De koffie wordt na het branden verpakt in onze speciale ventiel’ zakken. Heb je deze thuis eenmaal geopend, zorg dan dat je de koffiebonen daarna luchtdicht en op een donkere plek bewaart. Je kan je koffiebonen ook in de diepvries steken om de essentiële oliën (aroma’s) zoveel mogelijk in je boontje te houden.